gott nytt år!!


surfplattan

Hejsan! Tänkte testa att blogga på min surfplatta., nu är det dags att lämna sängen och börja göra sig i ordning! kommer ett till inlägg innan jag börjar åka mot eliina! Pusss

30/12 -11

Nu ska allt de sista pysslet ske inför imorgon, måste packa irodning lite saker, duscha och måla naglarna.. Sedan behöver jag min skönhetssömn, kommer att bli jobbigt att fixa håret imorgon eftersom att jagi nte har någon som helst aning om hur jag vill ha det,  men det blir morgondagens problem. Idag klagar jag bara på en jävla retard person. Nu ska jag dra vidare, GOTT NYTT ÅR!
Hade inte tackat nej till de här stället igen.

träna

Heluuuu!
Efter 2 tuffa pass  och ett teoripass så känns det som att man har fått stryk, kroppen är vääldigt trött. Imorgon fortsätter träningarna, och sedan så får jag vila i nån dag, man måste ju fira nyår!! ;-)
Hehe, ne nu ska jag slå på en film och återhämta mig så gott det går, puss!!
Vääldigt dålig bild, men jaa, mitt hår är ljust.

färgning o.s.v.

Hellu mina trogna läsare!
Idag har jag hunnit slinga mitt hår, måste säga att frisören gjorde ett väldigt bra jobb, har slingor i många olika ljusa nyanser nu, precis som jag ville! Imorgon och torsdag är det kalott igen, ska träna handboll i 2 hela dagar i stort sett, men sedan på fredag får jag ta det lungt, för då är en dag med Elina planerad, fika och sola. Man måste ju få en snygg bränna till nyår ..;) Ni kommer att få en bild på håret, men just  nu är jag alldeles för upptagen med min nya surfplatta, hihi !!
Den där färgen hade jag sist jag färgade hos frissan, nu är det lite möörkare!

:)

God Jul !

-

Halloj alla morgonpigga! Sitter och bränner en skiva till bilen, ska snart dra iväg mot gymmet för ett hårt pass med min syster! Kan behövas nu innan jul.. ;)
Får se om vi hittar på någonting efter eller hur det blir.

-

Gårdagen spenderades med Elina i Luleå, även fast resan dit och hem var liite riskabel så var det lätt värt det! Nu är nog allt inför nyår, inom kläder fixat.
Den här dagen startade jag på panelen med hjärtat och min kära mor och far, när vi kom hem så pyntade vi granen och sånt där som måste göras..Sedan möblerade jag om mitt rum och städade. Resten av kvällen ska jag bara gliida runt och chilla, för vi har lov.Imoron ska jag tvinga med min kära syster på ett stenhårt step in pass, det är ett måste innan all mat nu under jul.. ;)

Sps10

Fyfan så kul vi ska ha ikväll, SPS10!!!

fRIENDS

Träningsvärken blir bara värre och värre, hur ska jag orka simma imorgon också? Kan ju fan knappt gå.. Har iallafall hunnit slå in några julklappar ikväll, får fortsätta nån annan dag, det här med att slå in är nog ingenting för mig. Men jaja, man ska ju ändå bara slita av allt papper.
Jaja, nu ska jag ta nå maat och sedan röra mig mot datan igen för några avsnitt av vänner, finns ju knappast en bättre serie.
Läängtar till nyår!!

Slappa

Hann köra ett ganska hårt pass på step in efter skolan, och snart bär det av för en timmas fys och sedan ett pass med handboll. Igår hann jag få lite små saker gjorda, hann även sola eftersom att vi var träningslediga. Och om det går enligt planerna så drar jag och Elina och solar på torsdag, fan så skönt! Man vill ju inte vara blek när man välkommnar det nya året .. ;)
Älskar denna just nu!!
We made it through storms
we made it through rain
It's been a long way and now I'm here
Tryingt to get back but you gave me
you don't need to save me, you've broke my fears
-
So baby hold on
now that we come so far
just listen to your heart
-
You don't have to save me
just need you to follow
cuse we made it all this way
I won't ever give up
Of someting that's so strong


So happy

Sitter på skolan och skriver lite på historian, i eftermiddag blir det tyska prov och sedan dans. Sen rör jag mot Melinda för att förbereda lite saker, och efter det så kommer en efterlängtad tjejkväll!
Sedan nästa helg så blir det att fixa dom sista julklapparna, och sedan är det säkert match också.
Jag är glad över att kunna säga att jag har så fina vänner, att kunna säga att jag har en fin pojkvän och mer än ett bra liv. Learn to know what you have, before it is too late.
 I am happy right now, everyting is right, my life is good!


Saknaden är stor, känns så konstigt att du åkte, blir väl att fira en andra jul utan dig då. Jag älskar dig!♥

GG

God game girls!
Nyss kommit hem från kallax  och ska mysa lite med go kissen nu, tänkte även nämna att jag och Marcus har varit tillsammans i 17 månader idag, inte för att nån bryr sig men ;)

Happy ending för lilla Sara

Jag kan meddela att det är så jävla skönt att klara ett matte b prov utan att få någonsom helst kompletering!!
Inga mer matte lektioner förens efter jul, fast dock har jag en sak att komplettera från de förra provet, men det är ju bara en sak! Så det blir lätt att plugga, Marcus har till och med erbjudit sig att hjälpa mig på måndag, så gör nog bort kompletteringen på torsdag! Efter det har jag bara tyska och svenska prov kvar innan jul. Åh så skönt, har ju skrivit prov som bara den under dom här senaste veckorna.
-
Imorgon bär det dessutom av neråt i landet, för steg 3 i SM! Tycker att det är synd att jag inte hinner umgås med mina fina vänner på helgerna, men som tur är så hinner jag ju träffa dom annars! Jaja, nu ska jag packa och göra mig klar för kvällens träning! :-)
Juste, fick ju hem min nyårs klänning idag, den satt som smack efter några justeringar! ;-)