-

Tänkte lägga upp en bild på klänningen med stort K, men insåg att det blir roligare om ni får vänta, några få utvalda har jag dock visat.. ;)
Tiden går så fort..♥

lOve is what you asked for

Har nyss beställt världens sötaste klänning från nelly, hoppas att den passar bara!
Synd bara att dom bara hade den i vitt, var ju lite sugen på svart, men när man hittar
en klänning för 150 kr , som är hur fin som helst, så tvekar man inte! Hehe, nu ska jag lägga mig i sängen och ta några panodil för min axel, ajja bajja.

Happy songs.


Goooooooooodis!!!!

Keep on stressing.
Gillar min engelska, men nog om den! Hinner som jag nämnde tidigare inte skriva så mycket! Eller jo, hade ju hunnit på skolan under dagarna då vi sitter vid datorn, men det första jag tänker när jag sätter mig vid datorn är ju inte att blogga. Är kanske inte nån bloggmänniska kanske.
Iallfall på fredag har jag match, sedan lördag igen, kul jul. Sedan är det SM hela nästa helt så att det är fullt upp, inte nog med det, vi har 3 prov kvar att skriva nu, den här veckan och nästa, sedan efter det så kommer tyskaprovet o.s.v.
Jaja, ska snabb äta och sedan plugg, efter det vid 20.00 blir de en timmas distanslöpning utomhus( I KYLAN, NICE.) och sedan en timma med handboll, så att jag varnar mina kära klasskompisar, jag kommer att vara trött imorgon!!!
Haha, jag gillar att Elina är så söt så att hon ger mig och Melinda godis!!
Och jag gillar hur lättroade jag och Melinda är, som gör en båt och sedan ett hav med fiskar som båten kan vara på. ;);)

ja, jag är duktig.

Förlåt för att jag har skrivit så underbart mycket på senaste tiden! Men när man går samhälls, tränar, kör rehab och har pojkvän så har man faktiskt inte mycket tid över! Men iallafall har det inte hänt mycket i mitt liv sen sist, jag och julle bulle fick en snilleblixt och insåg perfekta julklappen till erika!
Imogon ska jag vara med en fin brutta, förhoppningsvis 2! Sedan på lördag bär det av mot skolan igen! Öppethus.
Jaja, ska faktiskt plugga lite nu..

9/11 -11

Besvikelsen som uppstår när man inser att personen som man trodde stod en närmast bara var nån som ville ha lite skvaller att sprida vidare.
Men hursomhelst varje dålig sak för med sig en bra, har pratat lite med en gammal vän jag inte pratat med på länge, verkligen hur trevligt som helst! Nu ska jag räkna ikapp lite i matten och sedan krypa ner i sängen, vem trodde att skolan var så jobbig? Hehe. ;)
Haha, söt carro!!

holland

Rör mig snart mot Holland!! SKit taggad, får se om jag  får någon tillgång till internet, då kommer det ett inlägg!!
Men annars kommer det ett när jag kommer heeem!!!
PUSSS

RSS 2.0