Mobilbloggggg

Halloj, vet att jag har varit dålig på att skriva men har varken tid eller lust längre.. Ska dock försöka ha kvar bloggen ett tag till men kommer inte att skriva allt för mycket, ajja ska krypa ner i sängen med en film nu, puss;-)

LYcka

Nu har jag hunnit få mig en iphone och varit på yoga!
Goode glad tjej, fick iofs mobilen igår men då var jag för upptagen med att lära mig allt så skriver idag istället!
Var somsagt på yoga idag med Elina, Elin och Sabina, det är alltid så skönt efter att man är klar där, man känner sig som en ny person. Hann även gå och äta på frasses med Elina efter, och nu väntas bara att pappa ska ha tid att hjälpa mig så ska jag beställa hem lite nya mobilskal till min nya mobil!!! Lycka, HEHe puss på er!

LESSSSSSS.

Så jävla förbannat less på de här jävla livet, allt jag gör är att träna. Men imorgon blire fan ingen träning, då blir det en fet hög med plugg istället. Nu ska jag lägga mig i duschen och bara dö ett tag, min kropp mår inte allt för bra.. Tur att man kan längta till fredag iallafall!
Världens bästa tjejjor!

Jävlar

Då har det börjat, skolan är igång på riktigt och jag har redan börjat gruva mig för proven. Särskilt samhällsprovet, fattar verkligen ingenting om världens statsskick, men ändå lever jag? Konstigt.. Hade nog klarat mig utan det men vad ska man göra.
Nu ska jag packa iordning lite saker till imorgon och på lördag, imoron så ska jag fanimig ha kul! Och det ska Elina se till, så de så.
Ännu en stulen bild

tråk

Jag vet att min uppdatering inte har varit den bästa, men så kan det vara. Idag har det blev det inget fika med mina brudar, så jag tog det lungt med Marcus istället, mysigt de med! Sedan blev  det träning och nu är det dags för en film. Har inte hänt något speciellt så finns inget att skriva om, hehe ska försöka hinna uppdatera imorgon efter skolan, om de nu har hänt nått kul tills dess!
Fiina tjejjor! Snodde Fannys bild!

RSS 2.0