Life is good

Halloj! Vaknade för ett litet tag sedan och nu ska jag äta sedan byta om och efter det ska jag möta upp Melinda i stan för att träna lite innan vi möter upp några andra go brudar för fika! :)

Härlig

Åh gud va skönt med 3 dagars ledighet, men imogron börjas det igen.. Jaja, har ett toppen jobb så tänker inte klaga! Ehmmm de händer inte allt för mycket i mitt liv just nu, men ja, i fredags, på midsommar så började kvällen hos Josefine och slutade kring 2 tiden på kvarnängen, då fick jag nog av Sam och alla hans försök att para ihop mig med hans turkpolare.. Annars var kvällen helt awsome, härligt folk och alkohol, vad mer kan man begära!?;)

JObbaa

Första jobbdagen avklarad! Hur chill som helst, verkligen världens trevligaste arbetskamrater också! Ajja, nu ska jag slå på en film och tagga för imorgon, ännu en dag på jobbet, känner mig så vuxen ;-)

sommar vars är du!?

Jobbig dag, regnet gör allt så jäkla tråkigt. Bajs. Nu ska jag nog slå på en film efter kvällens "äventyr" med Melinda och Anna. Idag har jag typ bara legat och sovit med Marcus så finns inte mycket att skriva om här, hann även byta plast på my tatto, så har sett den utan plasten, är så sjukt nöjd!
Funderar på att ha plastfolie dom första dagarna på jobbet, för säkerhetsskull.. Hehe är en säker person som ni kanske vet ;) Nämen nu ska jag sluta ta upp eran tid och sluta ösla min! PUSS
Åhh saknar sommarvädret och alla kvällar med jennifer..!

Stay strong,

OKEJ, fett dålig bild, jag vet. Men tog bara denna igår.. Just nu äre bara en svart "röra" under plasten så kan inte ta en ny tyvärr! Men är iaf fett jäkla nöjd, den blev skit bra!
Nu är jag på väg att skjutsa in anna, sedan ska jag och lämna bilen hos Marcus sedan röra mig mot Mellis, efter det så får vi väl se vart kvällen spenderas! ;-) FEST! Peace out friends.

Feet

Mycket händer, men har inte tid att skriva! Har tjänat 3000 spänn sedan sist, klarat körkortetm paddlat kanot med Melinda, hängt med jennifer, festat och imorgon är det äntligen dags, en tattuering! Å så jag har längtat, kommer typ att dö av lycka! ;-) Hehe, nu har jag sammanfattat dom senaste veckorna, återkommer inom kort(förhoppningsvis!)
är lika hurtig på att fota som jag är på att blogga!

RSS 2.0