Stay strong

Ja, ojsan, då vare några dagar sedan man skrev.. Hehe. Imorgon äre psykologiprov och efter det så får man lite ro, iallafall över helgen. Är ledig på måndag och tisdag, sköönt! Det händer inget speciellt nu för tiden så ja, har inget att skriva om, ska krypa ner i psykologiböckerna nu igen.. Pusssssss
Blivande tattuering....!? Måste spara ihop lite pengar bara, sen ska jag dra med Julia till tattueraren;-)

Toppen dag!

Passar på att tacka alla fina för igår♥

Last day

Sista dagen som 17 åring ska spenderas med familjen, ska bli bjuden på fin lunch i Luleå och så klart så får Marcus också följa. Sedan ska jag till Boden för att möta upp mina brudar och bowla lite, kommer att bli galet kul! Har höga förhoppningar på denna dag! ;)
Bra kvalla!! yeeee

Love is all around

Kom nyss hem från Marcus, tänk vad tiden går snabbt, på en vecka så är jag 18. Hehe ja, jag räknar ner.Gårdagen var helt okej, var lite för trött egentligen för att dricka, men hade ändå trevligt. Imorgon ska jag och Marcus göra en 3 rätters middag till mina föräldrar, haha inte för att någon av oss kan laga mat, men jaa. Jaja nu ska jag mysa lite med mina föräldrar, när Anna är borta så får man passa på ! ;)

Jag veet.

Jag vet att jag suger på att skriva, men vad ska man göra liksom!? Fick iallafall ett välförtjänt lov idag, efter 2 redovisningar, en föreläsning och ett prov. Imorgon blir det badhuset och sedan förhoppningsvis samhällsfest, och efter det mys med mitt hjärta, som jag förresten firar 21 månader med idag ;-)
Jaa, jo vi KAN vara söta,men väljer att inte alltid vara det.

RSS 2.0