HIHI

Söt kompis man har. tihi

kÅBDALIS

Efter en häärlig dag i Kåbdalis så sitter jag nu hemma och är skita trött, funderar på om jag verkligen hinner träna ikväll, har så mycket i skolan så att det är sjujkt, hade dessutom glömt psykologiredovisningen som är imorgon!

A GOOD DAY

Hejsan, vet att jag inte har varit så aktiv, och kommer nog inte att vara det närmsta veckorna heller, har aldrig varit bra på att uppdatera hela tiden och jag tänkter inte offra min fritid för det heller! Lite tid nu på kvällen är ju dock helt okej att offra. Dagen började med att jag försov mig, sedan när jag kommer till skolan så får jag veta att jag inte har någon första  lektion så har hål, sedan en lektion till och sedan hål från 11.00 - 14.20 ungefär, alltid hål innan specen på måndagar... Men som tur är så har jag en underbar mamma som bjöd mig på lunch och även lite shopping, så jag blev glad igen. Det var vad jag hade att säga, nä förresten, jag vill ha helg.
Don´t be a bicht, bara för att jag har en söt vän..

träna, träna och träna

Hejsan hoppsan alla glada! Kom nyss hem från step in, snart ska jag kila över till grannen och kolla om dom är hemma så kanske man kan få sola lite.. Sedan har jag 1 tiimmas fys och ca 1h  20m handboll, så kommer nog att sova gott inatt kan jag säga.
haha sötnosen min♥

me and my sister

Halloj allesammans!
La mig nyss på sängen med datorn i knät, åh herregud vad jag längtar till sommaren! Jag och Elina har många bra planer tycker jag! Nu ska jag se klart simpson och sedan blire CSI NY, åh så bra. Haha jaja ursäkta mittmycket intressanta inlägg, hoppas ni får en fin kväll, kramisar! :)
har kollat igenom lite bilder på senaste, då hittar man sånna här godingar.. ;)

TJAA

Har lite tråkigt, har inte sovit bra inatt så har varit vaken i några timmar nu jaaoooo
Snar Turkiet lite liksom..

HELG!

Är helt slut i kroppen! Började dagen med historia, sedan skulle vi till step in med skolan, sedan tyska prov, efter det så slutade jag, så drog step in en gång till med syster, sedan ikväll hade marcus match så var och såg på den, och nu vill jag bara sooova!! Sjukt skönt att ta en lugn kväll, eftersom att jag ska vara 8 i stan  imorgon för att dömma handboll :)
Blev bjuden på lunch(och efterrätt!!), gud så god chokladmousse, finns inte ord som kan beskriva den.

Tröttis

Helluuu, kom nyss hem från träningen, ska ta mig en skål glass eller något gott nu, det förtjänar jag! Imorgon har jag typ bara en lektion, sedan step in med klassen och efter det proov.. Kanske dags att börja plugga till det nu med? Ajja, tyska är inte min grejj, är väldigt nära på att ge upp hoppet om G.
Idag har inte varit nån bra dag för mig, har varit allmänt less på allt och alla.
Ha-ha, tagen i Finland, den ni!

Babyy

I fredags var jag på IKEA med Elina, kan säga att vi plockade några vuxenpoäng där.. Och idag följde jag Marcus och hans familj till Kåbdalis, fett nice!! Så jäkla bra väder, har dock lite problem med mina nya pjäxor men det löser sig nog.. Imorgon har jag match, men innan min ska jag kolla på några matcher,  och så är det ju den 4/3, vilket innebär 20 månader för mig och marcus, tänk va tiden går snabbt! Älskar han ju bara mer och mer för varje dag som går:)

RSS 2.0